Fråga facket Fråga facket

Ståndpunkt

LO- distriktet i Småland och Blekinge har arbetat fram STÅNDPUNKT som är en åsiktsportal där vi vill få fler berättelser om hur våra medlemmars vardag och perspektiv ser ut.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Med Ståndpunkt kan vi lyfta fler frågor som ligger vanligt folk nära om hjärtat och visa vilken klokhet som finns runt om i distriktet och därmed bli mer relevanta.

Vi kommer även att producera vårt egna samhällsprogram Studio Ståndpunkt här vi kommer bjuda in intressanta gäster i relevanta ämnen för att kunna gå på djupet i en rad viktiga frågor.

Förutom de inlägg som våra debatörer gör kan ni även se kortfilmer där debattörerna sammanfattar kort det inlägg som de skrivit.

Vi försöker på ett modernt, personligt och relevant sätt lyfta fram medlemmarnas berättelser. Detta gör vi dels för att stärka vår opinionsbildning men också att lyfta förbundens företrädare. Vi tror att det är viktigt för oss att ligga i framkant och omfamna teknikutvecklingen.

Genom STÅNDPUNKT. kommer vi verkligheten närmre och vi ser att satsningen på ståndpunkt  som ett viktigt komplement för oss som distrikt att också stärka förbundens opinionsbildning.

Vi arbetar efter principen om att vi behöver ta mer plats i den offentliga debatten och till och med vara med och sätta dagordningen. Vi tror att om vi ska lyckas med den uppgiften behöver vi arbeta tillsammans, för när vi som rörelse går åt samma håll är vi i det närmsta oövervinnliga.